Διαφορετικά έργα,
όλα με την ίδια ποιότητα

Σύγχρονες ιστοσελίδες που έχουν περάσει τους ελέγχους WCAG και ολοκληρώσανε την επιδότηση ΕΣΠΑ.
canvas

Οι εξειδικευμένες κατασκευές μας παρέχουν τα απαραίτητα εργαλεία ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα ΑΜΕΑ WCAG.

Δείτε μερικές από τις παροχές μας κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ΑΜΕΑ, έτσι ώστε να είναι πλήρως προσβάσιμες. Αφήνοντας πάνω τους το ποντίκι μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι κάνουν και σε ποια ενότητα του πρότυπου WCAG αντιστοιχούν.

Αύξηση μεγέθους κειμένου

WCAG 2.1 (1.4.4)

Μεγέθυνση του κειμένου στην οθόνη (μέσω τεσσάρων διαφορετικών επιπέδων αύξησης μεγέθους κειμένου). Κάνει αμέσως πιο ευανάγνωστο κάθε μέρος του ιστότοπού σας.

Αύξηση απόστασης κειμένου

WCAG 2.1 (1.4.12)

Αλλάζουμε το διάστημα κειμένου και γραμμών για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα για δυσλεξικούς χρήστες και χρήστες με προβλήματα όρασης. Παρέχουμε τρεις βαθμούς προσαρμογών διαστήματος για μια εξατομικευμένη και πιο προσιτή εμπειρία ανάγνωσης.

Μεγάλος Δρομέας

Αυξάνει το τυπικό μέγεθος του δρομέα κατά 400% για να διασφαλίσει ότι ο δείκτης παραμένει πάντα ορατός. Επιτρέπει ταχύτερη και πιο προσιτή πλοήγηση μέσω υπερσυνδέσμων, καρτελών και στοιχείων φόρμας.

Επισήμανση συνδέσμων

Δίνουμε έμφαση σε συνδέσμους, κουμπιά και άλλα διαδραστικά στοιχεία σε καθαρά χρώματα υψηλής αντίθεσης που είναι εύκολο να αναγνωριστούν. Επισημαίνουμε στοιχεία με δυνατότητα κλικ για ευκολότερη χρηστικότητα, πλοήγηση και συνολική προσβασιμότητα του ιστότοπου.

Παύση κινούμενων εικόνων

WCAG 2.1 (2.3)

Δίνουμε τη δυνατότητα παύσης για το περιεχόμενο που μετακινείται ή ενημερώνει αυτόματα αυτό που θεωρείται εμπόδιο προσβασιμότητας. Σταματά τις κινούμενες εικόνες, το περιεχόμενο που αναβοσβήνει και που αποσπά την προσοχή και μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις.

Αντίθεση φωτός

WCAG 2.1 (1.4.3, 1.4.6)

Ενισχύουμε την αντίθεση όλων των στοιχείων του ιστότοπου με ένα ανοιχτόχρωμο θέμα υψηλής αντίθεσης. Αποκατάσταση με ένα κλικ σε απροσπέλαστα και μη συμβατά στοιχεία χαμηλής αντίθεσης, κείμενα, κουμπιά & πεδία φόρμας.

Σκούρα αντίθεση

WCAG 2.1 (1.4.3, 1.4.6)

Ενισχύουμε την αντίθεση όλων των στοιχείων του ιστότοπου με ένα θέμα σκούρου χρώματος υψηλής αντίθεσης. Αποκατάσταση με ένα κλικ σε μη προσβάσιμα και μη συμβατά στοιχεία χαμηλής αντίθεσης, κείμενα, κουμπιά και πεδία φόρμας.

Αντιστροφή χρωμάτων

WCAG 2.1 (1.4.1)

Πλήρης αντιστροφή χρωμάτων για όλα τα στοιχεία του ιστότοπου, παρέχοντας μεγαλύτερο αντιληπτό βάθος χρώματος, καθιστώντας τα κείμενα σημαντικά πιο ευανάγνωστα, ενώ μειώνει την καταπόνηση των ματιών για αχρωματοψίες και χρήστες με προβλήματα όρασης.

Αποκορεσμός Χρωμάτων

WCAG 2.1 (1.4.1)

Αποκορεσμός όλων των χρωμάτων στη σελίδα. Μια σημαντική λειτουργία προσβασιμότητας που βοηθά τους χρήστες με δευτερανωπία, τριτανωπία και άλλες μορφές αχρωματοψίας να διακρίνουν καλύτερα το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Επεξηγήσεις εργαλείων

WCAG 2.1 (3.3.2)

Δίνουμε τη δυνατότητα εμφάνισης εναλλακτικού κειμένου και ετικέτες aria για τα στοιχεία στην οθόνη με ένα απλό πέρασμα με το ποντίκι (mouse hover). Οι συμβουλές εργαλείων είναι εμφανείς, με υψηλή αντίθεση και ευανάγνωστες για χρήστες με χαμηλή όραση με ανάγκες προσβασιμότητας.

Οδηγός Ανάγνωσης

Δίνουμε τη δυνατότητα να μετατραπεί ο κέρσορας σε έναν οριζόντιο οδηγό ανάγνωσης υψηλής αντίθεσης. Εστιάζει και καθοδηγεί τα μάτια για να μειώσει την καταπόνηση των ματιών για χρήστες με προβλήματα όρασης, δυσλεξικούς, γνωστικές αναπηρίες και χρήστες με πρεσβυωπία.

Προσβάσιμες γραμματοσειρές

Δίνουμε τη δυνατότητα να μετατραπούν οι στυλιζαρισμένες γραμματοσειρές σε προσβάσιμες γραμματοσειρές και πάχος γραμματοσειρών που είναι απαραίτητα για χρήστες με προβλήματα όρασης και δυσλεξικούς που βρίσκουν τις μη τυπικές γραμματοσειρές συγκεχυμένες ή δυσανάγνωστες.

Γραμματοσειρά φιλική προς τη δυσλεξία

Η φιλική γραμματοσειρά Dyslexia βελτιώνει την αναγνωσιμότητα για άτομα με δυσλεξία και παρέχει μια ευκολότερη και πιο ρευστή εμπειρία ανάγνωσης που είναι προσαρμοσμένη στους επισκέπτες του ιστότοπου με δυσλεξία.

Δομή σελίδας

WCAG 2.1 (2.4)

Δίνουμε τη δυνατότητα να αποκαλύπτονται γρήγορα επικεφαλίδες σελίδων, ορόσημα και συνδέσμους με σαφή, δομημένο, εύκολα πλοηγήσιμο και προσβάσιμο τρόπο. Βοηθά τόσο τους χρήστες με ειδικές ανάγκες όσο και τους μη ανάπηρους χρήστες να βρουν το περιεχόμενο που θέλουν, πιο γρήγορα.

Συνδυασμοί εργαλείων

Οι επιλογές προσβασιμότητας μπορούν να συνδυαστούν και να αντιστοιχιστούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό για να ταιριάζουν στις προσωπικές ανάγκες προσβασιμότητας κάθε μεμονωμένου χρήστη και να αποθηκευτούν για μελλοντικές επισκέψεις στον ιστότοπο. Δίνουμε τη δυνατότητα να επαναφέρθούν όλες τις επιλογές σε κατάσταση “απενεργοποίησης” (Reset).

Αναγνώστης οθόνης

Δίνουμε τη δυνατότητα με ένα κορυφαίο πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης να διαβάζει δυνατά όλα τα περιεχόμενα της σελίδας, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε ένα εξωτερικό πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης.

Πλοήγηση με πληκτρολόγιο

WCAG 2.1, §2.1

Επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται σε ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο πληκτρολόγιο. Βοηθά τους χρήστες με κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης να μετακινούνται γρήγορα στις σελίδες του ιστότοπου για να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς τη χρήση ποντικιού ή συσκευής δείκτη.

Εναλλακτικά εικόνας (Alts)

WCAG 2.1, §1.1.1

Η αναγνώριση εικόνας με Τεχνητή νοημοσύνη – Artificial Intelligence (AI)  & Αλγόριθμους Μηχανικής Μάθησης – Machine Learning Algorithms (ML) παρέχει alts εικόνας υψηλής ακρίβειας & περιγραφές περιεχομένου για χρήστες που βασίζονται σε προγράμματα ανάγνωσης οθόνης. Έτσι διασφαλίζουμε ότι το εναλλακτικό κείμενο αντικατοπτρίζει με ακρίβεια κάθε στοιχείο.

Ετικέτες φόρμας

WCAG 2.1, §3.3.2

Δημιουργούμε βασικές ετικέτες πεδίων φόρμας, χαρακτηριστικά απαιτούμενα/υποχρεωτικά» και πολλά άλλα για τους αναγνώστες οθόνης, για να επικοινωνήσουν την πρόθεση και την αναμενόμενη τιμή από τον χρήστη για κάθε διαδραστικό πεδίο φόρμας.

Λεξικό

Παρέχουμε στους χρήστες πρόσβαση σε αναζητήσεις λεξικών χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν τον ιστότοπο. Απαραίτητο για άτομα με γνωστικές αναπηρίες, που δεν μιλούν αγγλικά και πολλά άλλα.

Επικεφαλίδες

WCAG 2.1, §2.4.6

Εξασφαλίζουμε μια προσβάσιμη δομή επικεφαλίδων (ιεραρχική, διαδοχική) για κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας. Απαραίτητο για χρήστες που βασίζονται σε πλοήγηση με πληκτρολόγιο, προσβάσιμα πλήκτρα πρόσβασης και προγράμματα ανάγνωσης οθόνης.

Επικύρωση φόρμας

WCAG 2.1, §3.3.1

Δίνουμε τη δυνατότητα να ειδοποιείται ο χρήστης με ειδικές ανάγκες για τυχόν σφάλματα που παρουσιάζονται κατά την υποβολή φόρμας. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα για κάθε πεδίο που απαιτεί διόρθωση για να διασφαλιστεί η επιτυχής υποβολή της φόρμας.

Διαδραστικά στοιχεία

WCAG 2.1, §2.1.1

Διορθώνουμε τυχόν μη διαδραστικά στοιχεία για χειριστές ποντικιού ή πληκτρολογίου, διασφαλίζοντας ότι είναι πλήρως εστιάσιμα και προσβάσιμα με πλοήγηση με πληκτρολόγιο και άλλες βοηθητικές τεχνολογίες (Assistive Technologies).

Αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο

WCAG 2.1, §2.2.2

Δίνουμε στους χρήστες τον έλεγχο αναπαραγωγής/παύσης των βίντεο στη σελίδα, έτσι επιτρέπεται στους επισκέπτες του ιστότοπου να επιλέξουν πότε θα αναπαράγεται το περιεχόμενο για να αποτρέψει περισπασμούς και να μειώσει τυχόν εναύσματα που μπορεί να προκαλέσουν επιληπτικές κρίσεις ή επιληπτικά συμβάντα.

Στόχοι εξωτερικού συνδέσμου

WCAG 2.1., §3.2.5

Το άνοιγμα νέων καρτελών ή παραθύρων χωρίς προειδοποίηση μπορεί να είναι πολύ αποπροσανατολιστικό για τους τυφλούς χρήστες, ιδιαίτερα αυτούς που βασίζονται σε προγράμματα ανάγνωσης οθόνης ή άλλες βοηθητικές τεχνολογίες. Τέτοιοι σύνδεσμοι διορθώνονται αυτόματα με μια σαφή ανακοίνωση προς τον χρήστη.

Διφορούμενοι σύνδεσμοι

WCAG 2.1, §2.4.4

Ενημερώνουμε διφορούμενα κείμενα αγκύρωσης για να διασφαλίσουμε ότι ο σκοπός του συνδέσμου μεταφέρεται. Αποσαφηνίζουμε έτσι συνδέσμους όπως “κάντε κλικ εδώ”, “λήψη” και “διαβάστε περισσότερα” προσθέτοντας αυτόματα το πλαίσιο για τους αναγνώστες που βασίζονται σε προγράμματα ανάγνωσης οθόνης.

Σπασμένοι Σύνδεσμοι

WCAG 2.1, §4.1.1

Διορθώνουμε τυχόν κατεστραμμένους συνδέσμους (Broken Links) που δεν παραπέμπουν σε ζωντανές πηγές. Οι κατεστραμμένοι σύνδεσμοι μειώνουν την εμπειρία χρήστη για όλους τους χρήστες, αλλά ειδικά για τυφλούς χρήστες και για χρήστες με χαμηλή όραση, κινητικά προβλήματα ή γνωστικές αναπηρίες.

Υποτίτλους βίντεο

WCAG 2.1, §1.2.2

Παρέχουμε υπότιτλους για περιεχόμενο βίντεο. Απαραίτητο για χρήστες που είναι κωφοί, έχουν απώλεια ακοής ή προτιμούν τους υπότιτλους από τον ήχο.

Τίτλοι που λείπουν

WCAG 2.1, §2.4.2

Δημιουργούμε απαιτούμενους τίτλους στοιχείων όταν λείπουν ή είναι ασαφείς. Βοηθά τους χρήστες και την υποστηρικτική τεχνολογία να κατανοήσουν τη δομή της σελίδας των στοιχείων της.

Εστίαση στοιχείων

WCAG 2.1, §2.4.7, §1.4.13

Εξασφαλίζουμε μια οπτική ένδειξη εστίασης για τους χρήστες που βασίζονται σε πληκτρολόγια για την πλοήγηση και εφαρμόζουμε μια επανόρθωση εάν λείπει.

Γλώσσα ιστότοπου

WCAG 2.1, §1.1, §3.1

Διορθώνουμε τα χαρακτηριστικά γλώσσας που λείπουν σε κάθε σελίδα. Αυτό είναι απαραίτητο για χρήστες που βασίζονται σε υποβοηθητική τεχνολογία, όπως προγράμματα ανάγνωσης οθόνης, μεταφραστές μπράιγ (braille translators) και λογισμικό αναγνώρισης φωνής.

Αποκατάσταση αρχείων PDF

WCAG 2.1, §1.2.2

Ενημερώνουμε τα αρχεία PDF που συνδέονται ή είναι ενσωματωμένα στον ιστότοπό σας, για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό τους είναι προσβάσιμο για χρήστες που βασίζονται σε προγράμματα ανάγνωσης οθόνης και άλλη βοηθητική τεχνολογία.

Εποπτεία Περιεχομένου

WCAG 3.0, μελλοντικό COGA

Ερευνάμε για δυνητικά επιβλαβές ή ακατάλληλο περιεχόμενο στον ιστότοπο σας και σας προτείνουμε εναλλακτική γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να είναι κατανοητό για άτομα με γνωστικές αναπηρίες και για άτομα με δυσλεξία.

Στοίχιση κειμένου

Δίνουμε τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσει ο χρήστης τα κείμενα του ιστότοπου αριστερά, δεξιά ή στο κέντρο για να εξασφαλίσουμε μια εξατομικευμένη και πιο προσιτή εμπειρία ανάγνωσης.

Υψος γραμμής

Δίνουμε τη δυνατότητα στο χρήστη να αυξήσει το ύψος της γραμμής για να εξασφαλίσουμε πιο άνετο διάστημα για πιο ρευστή αλληλεπίδραση με τα κείμενα του ιστότοπου.

Προσβάσιμη τιμολόγηση

Διασφαλίζουμε ότι οι τιμές στον ιστότοπό σας είναι πλήρως προσβάσιμες σε υποστηρικτικές τεχνολογίες. Κρίσιμο για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shops).

Μεταφράσεις Ιστοσελίδων

Μεταφράζουμε τον ιστότοπό σας σε 40+ γλώσσες για να τον κάνετε πιο προσιτό για μη μητρικούς ομιλητές, άτομα με δυσκολίες στην κατάκτηση της γλώσσας και άτομα με μαθησιακές δυσκολίες.

Έξυπνη αντίθεση

Με τη λειτουργία “Έξυπνη αντίθεση” θα διασφαλίσετε ότι όλα τα χρώματα του ιστότοπού σας είναι πλήρως συμβατά με το πρότυπο WCAG, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ότι τα χρώματα του ιστότοπού σας πληρούν το WCAG 2 AA ή ακόμα και το AAA.

Πρώτα απ’όλα Responsive & Mobile

Οι κατασκευές μας είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης και τέλεια βελτιστοποιημένες για φορητές συσκευές.
Image
Image
Image
image
image

Χρειάζεστε ένα e-shop ΑΜΕΑ; Παρέχουμε πλήρη ενσωμάτωση του WooCommerce με πρότυπο ΑΜΕΑ WCAG 2.

Η διαδικτυακή πώληση με e-shop προδιαγραφών ΑΜΕΑ που είναι επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ είναι κάτι που παρέχουμε με επιτυχία. Το e-shop σας θα έχει ισχυρή ενσωμάτωση προσθήκης WooCommerce μέσα του, χωρίς να υστερεί σε τίποτα από ένα κανονικό e-shop, αλλά πλήρως προσβάσιμο από ΑΜΕΑ και επιδοτούμενο από τα προγράμματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.
image

Βγείτε 1οι στη Google, με το σωστό SEO που παρέχουμε.

Με το σωστό SEO (Search Engine Optimization), δηλαδή τις τεχνικές Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης που παρέχουμε θα βγείτε πρώτοι στα αποτελέσματα της Google. Ούτως ή άλλως η ιστολίδα ΑΜΕΑ που δημιουρηούμε έχει καθαρό κώδικα, οπότε έχουμε έναν ταχύτατο ιστότοπο που εκτιμά δεόντως η Google.
image
image
image

Σύστημα βαθμολόγησης της Google για δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

Παρέχουμε την δυνατότητα να σας εγκαταστήσουμε σύστημα βαθμολόγησης αξιολογήσεων της Google μέσα από τον ιστότοπο σας ώστε να δημιουρήσετε μια αίσθηση αξιοπιστίας.

Νιώστε σιγουριά ότι κάποιος υπεύθυνος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ιστοσελίδα ΑΜΕΑ ή το e-shop ΑΜΕΑ σας.

Αναλαμβάνουμε για εσάς τα πάντα ότι αφορά τον ιστότοπο ΑΜΕΑ που θα δημιουργήσουμε. Από συμβουλές και καθοδήγηση μέχρι και μετά την τελική δημιουργία, με support, καθώς παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος και έγγραφη δήλωση με υπογραφή του κατασκευαστή ότι ο ιστότοπος έχει περάσει τους ελέγχους για ΑΜΕΑ.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα

Αναλαμβάνουμε τα πάντα ότι αφορά τον ιστότοπο ΑΜΕΑ που θα δημιουργήσουμε για εσάς. Από συμβουλές και οδηγίες στην αρχή, έως τους τελικούς ελέγχους που θα παρουσιάσετε στο ΕΣΠΑ.

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος

Παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος καθώς και την έγγραφη δήλωση με υπογραφή του κατασκευαστή (δηλαδή εμείς) ότι ο ιστότοπος έχει περάσει τους ελέγχους για ΑΜΕΑ.

Άμεση τηλεφωνική υποστήριξη

Παρέχουμε άμεση τηλεφωνική υποστήριξη, και πριν τη δημιουργία της ιστοσελίδας, για συμβουλές και λύσεις, αλλά και μετά από αυτή για οτιδήποτε χρειαστεί σχετικά με πρόγραμμά σας ΕΣΠΑ.

Πάμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας ΑΜΕΑ μαζί!